Hei!

Har dere hatt en fin start p sndagen? Det har absolutt jeg hatt. Her i Trondheim er det knallbl himmel og sol, og jeg startet dagen med en fantastisk frokost; proteinvafler! Oppskriften p prottisvaflene er hentet fraBrges pannekaker.Har laget disse pannekakene flere ganger, og de er s gode! Brukte vaffeljarn i stedet for stekepanne i dag, genialt slippe styret med snu pannekakene, haha.

Oppskrift p verdens beste prottisvafler:

80 g havregryn

2 ss sitronsaft

1 ts kardemomme

1 banan

Vann etter behov

40 g sjokoladeprotein

4-5 drper vaniljeessens

2 egg

1 ts sukrin

Brukte litt mindre havregryn enn det som str i den orginale oppskriften, og tilsatte ogs litt sukrin.

Det frste du m gjre er tilsette sitronsaft og vann i havregrynet. Det str i oppskriften at dette skal st over natten, men jeg lot det st i ca 30 min, og det funket absolutt.

Deretter moser du en banan, og blander den inn i rra:

Bland deretter inn resten av ingrediensene:

Den ferdige rra skal vre ganske tjukk.

N kan du begynne stekingen. Og for all del, smr jarnet/stekepanna!



Nr vaflene er ferdige kan du variere med masse forskjellig p. Personlig er jeg fan av eplesyltety og kanel, men det hadde jeg ikke, s da ble det en med jordbrsyltety uten sukker, pluss en med sukrin og kanel. NAM!

N skal jeg og Snorrus g til trening ( ca. 5 km), s skal vi lpe intervaller p tredemlla! Ha en flott sndag! :-)



Laget som sagt fun light-gel i gr. Dette er noe mange kanskje har kjennskap til, men legger ut oppskrift her likevel :-) Det smaker akkurat som vanlig gel, og du kan variere med utallige smaker, ettersom det er fun light-saft som brukes. En stor favoritt hos meg er bringebr, den smaker skikkelig digg. I gr brukte jeg derimot Wild Berries, og den var absolutt bra den ogs!

Du trenger:

Gelatinpulver

2,5 dl valgfri fun light-saft

7,5 dl vann

Sukrin eller annet stningsmiddel

1. Bland alt dette i et literml

2. Tm ca. 1-2 dl av dette i en egen skl. Tilsett deretter gelatinpulveret og litt stningsmiddel, og rr rundt. Detteskal svelle.

3. Varm opp resten av safta til like under kokepunkt.

4. Bland alt sammen, og hell det i en skl.

5. Sett det i kjleskap over natten, og voila! You're done :-)


NYT sammen med mager vaniljekesam eller mager kesam med vaniljeessens! NAM!


Null stress ha med seg gel p skolen!



Hei og hopp! N har vi sett Senkveld og spist taco i heimen! Var veldig rolig p jobb i dag, og det var litt kjedelig, s synes alle som er i Trondheimsomrdet imorgen skal ta turen innom Bik Bok Solsiden!


Jobbjenta!

For frste gangen p lenge har jeg brukt vanlig ferdigkjpt tacokrydder i tacoen. Til vanlig lager jeg egenlaget krydderblanding! Dette er kjempesmart, da halvfabrikat ofte inneholder mye salt og konserveringsmiddel. Fikk oppskriften frahttp://lenabeatrice.net/, som er en lavkarboblogg. Er mye bra tips hente der!

Oppskrift p hjemmelaget tacokrydder:

1 1/2 ts spisskumin (Cumin)

1/2 ts chilipulver

1 ts paprikapulver

1/2 - 1 ts hvitlkspulver

1/2 ts lkpulver

1/2 ts oregano

Frste gangen du lager det m du kjpe inn en del krydder, men det har du en god stund! Det er alltid litt stress lage noe frste gang, men etter noen ganger gr det av seg selv. Jeg ser ikke p oppskriften lenger, og er ikke s nye med teskjeene, men det blir like godt hvergang! Lager ofte tredobbelt porsjon, snn at jeg har det ferdigblandet i skapet. Det smaker ordentlig taco, jeg lover. Alle som har smakt p det blir overrasket over at det smaker helt likt, s dette er ikke noe jeg bare sier :-) Anbefaler alle prve dette krydderet, kjempegodt og mye sunnere!

Prv det og si meg hva du synes! :)




I dag har Snorre vrt p sykehuset for ta av gipsen p handa, og der fikk vi gode nyheter! Han slipper operasjon! N m han bare gjre mye bevegelighetstrening, for trene den opp. Tenkte vi skulle feire litt med pitapizza og kino i kveld :-)

Eja og Snorres pitapizza





Du trenger:

Karbonadedeig

Kylling

Tomatpur

Litt skummet melk

Oregano

Persille

Fullkornspita

Paprika

Lk

Lettere Norvegia



Laget egen pizzasaus av tomatpur, oregano og litt melk. Brukte karbonadedeig, kylling, lk og paprika som fyll, og toppet det hele med ost, oregano og persille! NOM NOM. N skal vi nyte maten vr, s skal vi p kino se John Carter litt senere. Ha en super kveld!



Tenkte slenge inn litt matbilder fra dagen. Jeg er ikke s flink til variere, s det blir ofte det samme. Er veldig glad i kylling og karbonadedeig, og ikke s veldig glad i biff og svin, s da blir det fort litt ensformig.

Kjenner jeg har spist litt lite i dag, og det blir fort snn nr jeg spiser ren mat. Proteiner er jo kroppens byggesteiner, s det er viktig f i seg nok!

Dagens middag. 200 g karbonadedeig, tomatpur, 30 g fullkornspasta og 100 g salat. Butikken var tom for brokkoli i dag, s da ble det salat. Har blitt veldig glad i brokkoli den siste tiden, og spiser det stort sett hver dag. Brokkoli er kjempesunt, og er rik p vitaminer. I tillegg er den en rik kilde til jern, kalsium og kalium, og inneholder masse antioksidanter.

Min kvelds og Snorrusen sin kvelds. Haha! Gutten er glad i kjtt. Ble en veldig god smoothie til kvelds p meg. n appelsin, frosne jordbr og mager kesam. Nom nom!

Har forresten kjpt meg ny bukse i dag! M bare vise den frem, selv om den ikke har s mye med trening gjre.

AH! Gleder meg til bruke den!

N er det natta fra denne kanten!



Tenkte slenge inn et innlegg fr jeg drar p skolen. Har spist frokosten min, og skal gjre meg klar til dra snart.

Digg havregrt med sukrin og kanel og en prottisshake! Lager enten havregrten med vann eller skummet melk. Den er desidert best med melk, men uten gr ogs fint. Ble helt vanlig grt i dag. Gr ogs an sprite den litt opp med tilbehr! Eplebiter, syltety eller sjokogrt er ganske godt. Jeg har ogs mange steviaprodukter fra iHerbsom jeg bruker i havregrten!

Er ikke s srlig fan av stsaker tidlig p morgenen, s noe jeg sliter med er helle i meg prottisshaken. Den gr ned, men det gr ikke s fort. Etter trening er den ned p noen sekunder, men p morgenen tar det nok noen minutter! Har sett at folk at brukt proteinpulveret i havregrten, men har ikke prvd det enda. Tenker jeg m prve det ut snart!

Lunsj! Naaam. Tips for ikke f trr kylling: Stek den laangsomt p panna med svak varme. Tar litt lenger tid, men det er absolutt verdt det. Jeg krydrer den med masse krydder, og heller p litt vann, s blir den ekstra digg.

Avslutter med litt tirsdagsmotivasjon:

Ha en fin dag! :)